VEELGESTELDE VRAGEN RETOURZENDINGEN & RUILEN

VEELGESTELDE VRAGEN RETOURZENDINGEN & RUILEN

HOE STUUR IK EEN RETOURZENDING TERUG?

Niet tevreden met uw SA-product? Stuur het binnen 30 dagen naar ons terug, en wij vergoeden het volledige bedrag. Gelieve de stappen hieronder te volgen:

  1. Gelieve contact op te nemen met SA via livechat of telefoon, dan kunnen wij advies geven over de retourzending als u hulp nodig heeft met ruilen.
  2. Gelieve het artikel terug te sturen naar onze fabriek: 1140 Holland Drive, Boca Raton FL 33487 Suite 6, met een brief waarin u uitlegt wat uw wens is (een volledige restitutie of ruil).
  3. Internationale verzendkosten kunnen niet worden gerestitueerd.

WAT IS JULLIE RETOURBELEID?

U kunt uw artikelen binnen 30 dagen na aankoop terugsturen voor een volledige restitutie minus de verzendkosten. Artikelen dienen ongedragen te zijn en de verpakking dient intact te zijn.
* Wij verwerken geen restituties voor artikelen waarvan de verpakking niet intact is *

KAN IK EEN RUIL AANVRAGEN?

Momenteel kunnen wij een product omruilen voor een ander product met dezelfde waarde.

RETOURZENDINGEN & RUIL
MOEITELOZE RETOURZENDINGEN

  • Merchandise dat is gekocht voor de volledige prijs kan worden geretourneerd voor een volledige restitutie of worden geruild binnen 30 dagen na de leveringsdatum.
  • Merchandise in de uitverkoop kan worden geretourneerd voor een volledige restitutie of worden geruild binnen 30 dagen na de leveringsdatum.

Wij accepteren alleen retourzendingen voor artikelen die ongedragen, onaangepast en ongewassen zijn. 

Na ontvangst van de geretourneerde goederen, behoudt SA Co. zich het recht voor om een restitutie te weigeren als de merchandise niet voldoet aan de vereisten van het retourbeleid.

Verzend- en administratiekosten voor geretourneerde artikelen kunnen niet worden gerestitueerd, tenzij we een verzendfout hebben gemaakt.

Op dit moment biedt SA Co. alleen USPS-retourlabels voor binnenlandse retouradressen. De klant is verantwoordelijk voor de verzendkosten voor retourzendingen van buiten de Verenigde Staten.